I går kveld inviterte jeg fine jenter på middag -
en fin anledning til å lage kake...
... og en fin unnskyldning for å spise rester
til lunsj i dag - hihi.
Marengs rullekake
6 eggehviter
3 dl sukker
2-3 dråper eddik
- piskes stivt
3/4 pose vaniljesaus uten koking (altså bare pulveret)
vendes forsiktig inn. Bruk gjerne en gaffel.
Ha marengsen i en dyp langpanne kledd med bakepapir.
Stek på 170 grader midt i ovnen i 20-25 minutter.
Et godt tips for å få marengsen fra bakepapiret på 1-2-3:
Legg et bakepapir på benken før du tar ut marengsen fra ovnen. Legg så langpannen opp-ned, oppå bakepapiret.
La den ligge i ca. 3-4 minutter før du løfter av langpannen.
Det er da lekende lett å dra av bakepapiret!
Fyll:
Pisk krem som du smører utover marengsen
Strø over halvtinte bær
Bruk bakepapiret som marengsen ligger på til å rulle den sammen.
En deilig og lett kake som er verdt å teste ut!
mmmmm... den kaka er kjempegod!! bildet gjør det veldig fristende å bake en kake i dag! tusen takk for komentar inne hos meg!
SvarSlettNå fikk jeg lyst på kake !!!!
SvarSlettgod helg til deg og dine :-)
NAM detta såg godt ut:) Må prøvast forstår eg:)
SvarSlett